Хотел

ДОБРЕ ДОШЛИ В ХОТЕЛ „ЛИАНИ“

Хотелът предлага на своите гости няколко типа стаи, с цел оптимално предоставяне на удобство, чистота и уют.

ДВОЙНА СТАЯ

На Ваше разположение са 16 двойни стаи, 4 от които са със спалня.Всички стаи са оборудвани с телевия, предлагаща богата палитра от телевизионни канали, собствен санитарен възел, безплатна козметика, централна климатична вентилация и безплатен Wi-Fi.

ЦЕНИ:

ДВОЙНА СТАЯ- 75 ЛВ.

          неделя-четвъртък

ДВОЙНА СТАЯ -80лв

петък и събота

ЕДИНИЧНО НАСТАНЯВАНЕ В ДВОЙНА СТАЯ- 60/65-ПЕТЪК И СЪБОТА/ ЛВ.

ЕДИНИЧНО НАСТАНЯВАНЕ В ДВОЙНА СТАЯ СЪС СПАЛНЯ- 60/65

Всички цени включват , туристическа такса, застраховка и 9% ДДС

ТРОЙНА СТАЯ

На Ваше разположение са 4 тройни стаи, 1 от които е със спалня и 1 със тераса и изглед към красивия център на гр. Ловеч.Всички стаи са оборудвани с телевия, предлагаща богата палитра от телевизионни канали, собствен санитарен възел, безплатна козметика, централна климатична вентилация и безплатен Wi-Fi.

ЦЕНА- 90 ЛВ./петък и събота -95/

Всички цени включват , туристическа такса, застраховка и 9% ДДС

ЧЕТВОРНА СТАЯ- ТИП СТУДИО

На Ваше разположение са 2 четворни стаи.Всички стаи са оборудвани с телевия, предлагаща богата палитра от телевизионни канали, собствен санитарен възел, безплатна козметика, централна климатична вентилация и безплатен Wi-Fi.

ЦЕНА- 110 ЛВ.

Всички цени включват , туристическа такса, застраховка и 9% ДДС

БИЗНЕС СРЕЩИ, СЕМИНАРИ И ОБУЧЕНИЯ

За целите на Вашето посещение, хотел „Лиани“ предлага на своите клиенти Заседателна зала с капацитет 10 места и Конферентна такава за 50 човека. Залите са напълно оборудвани с техническо оборудвани с екран, мултимедия, флипчарт и лаптоп ( при необходимост). Отлична Wi-Fi връзка има в целия обект.

Цените са по договаряне спрямо срока за наемане и необходимото оборудване.

За запитвания за организирани мероприятия моля, свържете се с отдел Маркетинг

Тел: 0884 818 750

ЗА ВАШИЯТ ОТДИХ И ДОБРА ФОРМА

Хотелът предлага безплатно ползване на басейн „Лиани“, както и преференциална цена за ползване на сауната на стойност 10 лв. с включено 20% ДДС.

БАСЕЙНЪТ И САУНАТА НЕ РАБОТЯТ

Басейн „Лиани“ е единственият закрит плувен басейн в гр. Ловеч, с постоянно потдържана температура на водата 27/28 градуса. За здраве или удоволствие към басейна има джакузи. Ползването на басейна става след съгласуване с дежурният рецепционист.

Стриктен контрол над качеството на водата се извършва всеки ден.

УВАЖАЕМИ ГОСТИ,

АКО ЖЕЛАЕТЕ ДА СЕ ИНФОРМИРАТЕ ЗА НАЙ-БЛИЗКИТЕ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ НА ГР. ЛОВЕЧ, ЛОКАЛИЗИРАНИ В РАЙОНА НА ХОТЕЛ „ЛИАНИ“, МОЛЯ ОБЪРНЕТЕ СЕ КЪМ НАС.